rahiann noor

اردوی راهیان نور، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دانشجویان این دانشگاه در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش عطنا، هشتمین دوره اردوی راهیان نور دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان بهشت خاکی 8 و با حضور 600 نفر از دانشجویان در دو بخش خواهران و برادران از نمیه دوم اسفندماه برگزار شد.

اردوی برادران از 17 تا 21 اسفندماه و اردوی خواهران نیز از 21 تا 25 اسفندماه در مناطق عملیاتی چون شلمچه، طلاییه، فتح المبین، علقمه، خرمشهر، کانال کمیل، هویزه، فکه و برخی دیگر از مکان‌های عملیاتی برگزار شد.

در بازدید از اردوی برادران هئیت رئیسه دانشگاه شامل حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، محمد‌رضا ویژه، معاون توسعه و مدیریت منابع، حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی، نادر نعمت‌الهی، معاون آموزشی، حبیب هنری، معاون پژوهشی و غلامعلی کارگر، رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی حضور داشتند.

همچنین حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدام، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این اردوی فرهنگی حضور پیدا کرد.

این گزارش تصویری حاصل تلاش گروه مستند‌سازی راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی است که برای انتشار در اختیار عطنا قرار گرفته است.

عکس: حسین سانیانی- مهدی یعقوبی- یوسف علینژاد- حسین پاک و میثم سعیدی